Una finestra oberta al món de la cooperació!

971

Estimat/da amic/ga,

Hem preparat un video amb molta estima i que esperem que t’agrade molt!

Diversos joves ens conten la seua experiència en l’àmbit de la cooperació, el seu vincle amb Assemblea de Cooperació per la Pau i reflexionen sobre la necessitat de prendre partit en organitzacions com ACPP. Qui són? Estudiants que col·laboren amb ACPP i que van conèixer l’organització en el CURS D’INTRODUCCIÓ A LA COOPERACIÓ que tornarem a fer en uns dies (18, 19 i 20 d’abril) a la Universitat de València amb la col·laboració del SeDi.

Vols viure una experiència semblant?

En el següent enllaç trobaràs tota la informació sobre el curs –>https://www.facebook.com/events/1144817142197274/

En document adjunt t’enviem la fitxa d’inscripció. Si vols participar en el curs, emplena-la i fes-nos-la arribar a: paisvalencia@acpp.com

T’agrairem molt que compartisques el vídeo amb totes les teues amistats! Et deixem l’enllaç directe: https://www.youtube.com/watch?v=bB8pkrjZYSw

Et convidem també a seguir-nos als nostres perfils a les xarxes socials per a que estigues informat/da de totes les nostres activitats.

Facebook Acpp País Valencià

Twitter Acpp País Valencià

ACPP és una ONGD que treballa des de 1990 per l’assoliment d’un desenvolupament equitatiu, la reivindicació de la justícia social, la defensa i promoció dels drets humans, la igualtat de gènere i la democracia.

Treballem a 18 països del Sud amb l’objectiu de capacitar els beneficiaris per a que assolisquen un desenvolupament sostenible. Els donem suport per enfortir el teixit associatiu i aconseguir la millora i la universalització dels serveis públics bàsics.

A Espanya actuem en les àrees d’intervencio social, educació, sensibilització, immigració i codesenvolupament per contribuir a la formació d’una ciutadania amb sentit crític i compromesa amb la construcció d’un món més equitatiu i solidari.

Ficha de Inscripcion Curso Introduccion a la cooperacion